2 zmagi in poraz v tekmovanju mladih

Državno prvenstvo mladih

MLADINCI

RD Izola : RD Koper 32:23 ( 16:9)

V 3.krogu 1. mladinske lige, je bil na sporedu obalni derbi in na koncu zaslužena zmaga domačinov iz Izole. Skozi celotno tekmo se je videla njihova fizična premoč proti naši ekipi, tudi uigranost Izolanov je boljša, kajti mi kombiniramo tako treninge kot tekme s kadetsko ekipo. Mogoče so naši fantje zaradi pomembnosti derbija tudi pregoreli v preveliki želji se zoperstavit Izoli. Čaka nas trdo delo še naprej, delali bomo vse, da si zagovovimo obstanek v ligi in da napredujemo iz tekme v tekmo.

Strelci: Jovičič S. 4, Rekič 1, Franca 4, Gržinič 3, Grlj 1, Breznikar 4, Busdon 3, Jovičič E. 3, Magdalenič, Mijatovič, Ganz, Capuzzo, Tunanovič, Stavanja.

Naslednja tekma bo v nedeljo, 15.10.2017 ob 12:45 na Škofijah

***

KADETI

RK Mitol Sežana : RD Koper 25:31 (12:14)

Težko priborjena zmaga kadetov Kopra v Sežani. .Koprčani so tekmo dobro začeli in povedli z 1:3, vendar se je igra nato igra sesula. Dovolili so domačinom , da so izenačili in kasneje tudi povedli. Šele po time outu Koprskega trenerja, se je igra v obrambi in napadu popravila, tako da so do odmora, prišli v vodstvo z dvema goloma razlike.

V drugem polčasu se slika igre in rezultata nista spremenila. Domačini so bili ves čas Koprčanom za petami. Šele v drugem delu 2.polčasa, so Koprčani z nekaj hitrimi akcijami zlomili odpor žilavih Sežancev in odneslo 2 točki v Koper.

Strelci: Mijatovič 7, Ganz 6, Antončič , Bangijev 2, Muminovič 4 , Tunanovič 3, Palamar, Žarkovič 2, Grlj 6(3), Mohorič , Gratton, Osmani, Stavanja.

***

STAREJŠI DEČKI B

RK Mitol Sežana : RD Koper  19:24 (9:11)

Začetek tekme je bil zelo nezbran, predvsem v napadu je šepala realizacija, vendar so ob dobri igri v obrambi, uspeli dobiti prvi polčas z rezultatom 9:11. V začetku drugega polčasa se je nezbranost le nadaljevala, tako da so Sežančani povedli na krilih protinapaov 15:14. Kot da je vodstvo domačih prebudilo Koprčane, še naprej so dobro igrali v obrambi, močno popravili realizacijo v napadu in tekmo pripeljali zanesljivo do zmage 19:24. Proti koncu tekme so dobili priložnost tudi igralci, kateri igrajo manj.

 

Strelci: Makovec 11, Nadarevič 5, Dogandijev , Montanič 2, Tišler, Logar, Morel, Franič 1, Frank, Moljk, Laganis, Komac, Predikaka, Kodarin ,Lampe, Jevšinek

Naslednja tekma bo v soboto, 14.10.2017 ob 13:00 v Areni Bonifika