V SREDO SMO ZNOVA NA PARKETU

Arena Bonifika bo v sredo zvečer ponovno prizorišče Lige NLB. Ob 18. uri bomo, v okviru prestavljene tekme 10. kroga, gostili ekipo RD Urbanscape Loka.

Zadnje medsebojno srečanje izhaja iz leta 2019; takrat smo bili v gosteh boljši z rezultatom 26:30. Sredina tekma velja za sila pomembno, saj želimo potrditi dobro igro in niz zaporednih zmag podaljšati na tri. Na drugi strani pa ekipa iz Škofje Loke v srečanje vstopa z negativno popotnico, saj so v nedeljo gostili ekipo RK Celje Pivovarna Laško in visoko izgubili (21:42).

Ne glede na pretekla srečanja, pa ne smemo podcenjevati tokratnih gostov, saj veljajo za zelo neugodno in mlado ekipo, ki je prepoznana po hitri igri in kvaliteti na krilnih položajih.

Uroš Rapotec, trener RD Kopra:

“Pripravljamo se na novo domačo tekmo – k nam prihaja vedno neugodna ekipa Škofje Loke. Imajo mlado ekipo, ki je sestavljena iz nepredvidljivih fantov. Mi se od danes že pripravljamo na njih in upam, da bomo ponovno prikazali predstavo, kot v soboto proti Ormožu. Želimo si zmag na domačem terenu in na temu bomo delali tudi naprej.”

Luka Logar, vratar RD Kopra:

“V sredo naš čaka še ena tekma z ekipo Loke. To so mladi fantje, ki igrajo hiter rokomet. Upamo, da bomo z dobro predstavo nadaljevali niz zmag in ohranili neporaženost v Areni Bonifika v letošnjem letu.”

Lestvio Lige NLB lahko zasledite TUKAJ.