PONOVNI ZAGON NAPROTI ŠMARTNEM

Naše rokometaše po tednu odmora čaka gostovanje pri novincu RD Herz Šmartno. Tekma 11. kroga Lige NLB je na sporedu v soboto ob 19. uri.

Po preteklem srečanju v Areni Bonifika, ko smo morali priznati prvi poraz (20:22) proti RK Maribor Branik v zgodovini našega društva, nas tokrat čaka gostovanje pri novincu v Ligi NLB, RD Herz Šmartno. Slednji se trenutno nahajajo na zadnjem mestu lestvice državnega prvenstva. Trenutno razpolagajo z eno zmago in devetimi porazi; 2. oktobra so z rezultatom 25:24 premagali RK Slovenj Gradec.

Z tokratnimi nasprotniki smo se v preteklosti že pomerili. V sklopu sezone 2017/18 smo se srečali v dveh borbenih obračunih, kjer je vselej zmagala domača ekipa. Na začetku novembra 2017 smo bili v domači Areni Bonifika boljši z rezultatom 24:21. Na zadnjem medsebojnem obračunu, 21. februarja 2018, pa smo morali v izdihljajih srečanja priznati poraz v gosteh s 33:32.

Fantje so pripravljeni, visoko motivirani in trenirajo že več kot teden dni pod taktirko pomočnikov.

Dragan Pavlović, igralec RD Koper:

»Začeli smo s pripravami za tekmo proti Šmartnem. Pripravljamo se že več kot teden dni. Atmosfera v ekipi je na visokem nivoju in verjamem, da bomo odigrali dobro tekmo in zmagali.«

#ZmagujemoSkupaj