ROKOMETNO OBARVAN PETKOV VEČER

Naše rokometaše v petek, ob 19. uri, čaka nova domača tekma v Ligi NLB. V sklopu 24. kroga se bomo pomerili z RD Herz Šmartno.

Po tesnem porazu v gosteh proti RK Maribor Branik (26:24) se naši fantje vračajo v Areno Bonifika, kjer se bodo borili za vrnitev na zmagovalno pot. Pred nami pa stoji ovira po imenu RD Herz Šmartno, ki trenutno zaseda zadnje mesto na lestvici državnega prvenstva. Kljub temu pa nikakor niso enostaven nasprotnik, na kar nakazuje tudi dejstvo, da so v pred-prejšnjem krogu premagali ekipo, proti kateri smo mi klonili v prejšnjem krogu, RK Maribor Branik (30:26).

Z rokometaši iz Šmartnega smo se v letošnji sezoni že pomerili – na začetku decembra smo suvereno zmagali z rezultatom 21:32. Tokratni gostje so letošnji novinci, vendar tale sezona ni njihova prva med slovensko rokometno elito. V Ligi NLB so med drugim sodelovali tudi v sklopu sezone 2017/18. Takrat smo se z njimi pomerili v dveh obračunih in po enkrat zmagali (24:21) in izgubili (33:32).

Pričakuje nas pomembna tekma, kjer bomo priča neusmiljeni borbi in atraktivnem rokometu. Lepo vabljeni na petkov večer v Areno Bonifika.

 

Tine Poklar, igralec RD Koper:

“Po porazu v Mariboru se bi zdej radi vrnili na zmagovalno pot. Zato gremo jutri na zmago. Ekipa Šmartnega ima dobro ekipo, ampak mislim, da smo se dobro pripravili in bomo dali vse od sebe.”

 

#ZmagujemoSkupaj