SUVERENA ZMAGA NAPROTI ZAKLJUČKU SEZONE

Naši rokometaši so prišli do suverene zmage proti RD Herz Šmartno. V sklopu 24. kroga Lige NLB smo v Areni Bonifika bili boljši s 35:26.

Predzadnja domača tekma v letošnji izvedbi državnega prvenstva je bila zaznamovana s strani izjemne predstave naših fantov, ki so suvereno premostili odpor novincev iz RD Herz Šmartno. Po 13. minutah rokometa smo vodili že s sedmimi goli razlike (8:1). Celoten prvi del tekme je bil v znamenju prevlade rumeno-modrih, na kar nakazuje tudi rezultat ob zvoku sirene (19:6).

Gostje so v nadaljevanju tekme uspeli zaostanek znižati, vendar slednje vselej ni zadostovalo za kakršenkoli alarm v našem taboru. Srečanje se je zaključilo z zmago naših rokometašev, in sicer z rezultatom 35:26.

Naslednji teden je na sporedu odmor. Nato sledi domača tekma z RD Urbanscape Loka. Z Škofjeloškimi rokometaši se bomo pomerili v soboto, 21. maja.

 

Bojan Čotar, trener RD Koper:

»Čestitam fantom za več kot zasluženo zmago. Predvsem za igro, ki so jo prikazali v prvem polčasu. Šmartnemu pa želim še naprej uspešne igre.«

 

RD Koper : RD Herz Šmartno 35:26 (33:33)

RD Koper: Poklar 7, Makuc 6, Muminović 5, Pavlovič 4, Sanabor 3, Žagar 3, Breznikar 2, Moljk 2, Zugan 1, Smolnik 1, Vujović 1, Konjevič, Kete, Morato, Logar, Jelovčan.

 

FOTOGALERIJA

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ