PETKOV OBRAČUN V NOVEM MESTU

Po reprezentančnem premoru je pred našimi rokometaši novo gostovanje. V sklopu 6. kroga Lige NLB bomo v petek, ob 18. uri, gostovali pri MRK Krka.

Po porazu v Modri Dvorani Hrpelje proti RK Slovenj Gradec (28:30) in eno-tedenskem reprezentačnem premoru se ponovno vračamo v tekmovalni ritem. Že v petek, ob 18. uri, bomo gostovali v Novem mestu, kjer se bomo pomerili z rokometaši MRK Krka. Ekipa iz Dolenjske v tekmo vstopa po suvereni zmagi prav proti RK Slovenj Gradec (22:27). V prvih petih tekmah pa so kar tri krat prišli do polnega izkupička.

S tokratnimi nasprotniki smo se v preteklosti pomerili na 18 srečanjih, v sklopu katerih smo 12 krat zmagali in enkrat remizirali. Tokrat pa je pred nami povsem nova tekma, ki ima obenem poseben pridih. Petkova tekma je namreč prva po odločitvi prekinitve sodelovanja s trenerjem članske ekipe, Bojanom Čotarjem. Člansko ekipo bodo v petek vodili pomočniki. Vsekakor pa v tekmo vstopamo z le enim ciljem – zmago.

 

Andraž Kete, igralec RD Koper:

“Krka je zelo dobro začela letošnjo sezono in nas pričakujejo polni samozavesti. Verjamem, da gre Krka proti nam na zmago, vendar imamo tudi mi svoje račune. Po menjavi trenerja smo se v tem tednu zbrali in zelo dobro trenirali. Nadejamo se, da v Novem mestu osvojimo dve točki!”

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ