DECEMBRSKA DOBRODOŠLICA

Naši rokometaši bodo december otvorili z vročim gostovanjem. V sklopu 11. kroga Lige NLB se bomo v soboto, ob 19. uri, pomerili z RK Dobova.

Po dveh zaporednih domačih zmagah proti RK Krško (33:18) in RD LL Grosist Slovan (40:25) nas ponovno čaka gostovanje. Naši tokratni nasprotniki so rokometaši Dobove, ki v tekmo vstopajo z 11. mesta na lestvici državnega prvenstva. V preteklem mesecu niso okusili zmage in so v štirih srečanjih po dvakrat izgubili in remizirali.

V sklopu lanske sezone smo se z RK Dobova pomerili v dveh atraktivnih srečanjih. V obeh primerih smo prišli do polnega izkupička – konec oktobra 2021 smo z 28:23 slavili v domači Areni Bonifika; aprila letos pa v Dobovi s 26:28. Lepo vabljeni k ogledu sobotne borbe.

 

Rok Jelovčan, vratar RD Koper:

“Po dobro odigrani tekmi in zmagi pred domačimi navijači proti Slovanu, se v soboto odpravljamo na gostovanje v Dobovo. Zavedamo se, da nas pričakuje čvrst in borben nasprotnik, kateri je na domačem terenu toliko bolj neugoden. Na treningih bomo temeljito preučili njihov sistem igre in se maksimalno pripravili na njih. Zavedamo se, da bo za zmago potrebno ponoviti petkovo tekmo”

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ