DO NADALJNEGA V RUMENO-MODREM

Z željo po ohranjanju in utrjevanju jedra ekipe smo, po zaključku sezone 2021/22, v Rokometnem društvu Koper sklenili podaljšanje sodelovanja s štirimi pomembnimi člani.

Po zaključku rokometnih tekmovanj smo prišli do dogovora o prestopu dveh igralcev – Dragana Pavlovića in Tomislava Špruka. Dragan Pavlović se po dveh sezonah v Kopru seli v Bregenz Handball; Tomislav Špruk pa se po enem letu v rumeno-modrem dresu seli na Madžarsko, kjer bo nastopal za Csurgoi Kezilabda Klub.

V mesecu marcu smo sodelovanje podaljšali s tremi ključnimi igralci. Prvi na sporedu je bil Andraž Makuc; mlad in izjemno perspektiven igralec, ki igra na položaju levega krila bo rumeno-modre barve nosil še vsaj do zaključka sezone 2024/25. Za podaljšanje sodelovanja za še eno dodatno sezono, do zaključka sezone 2022/23, pa smo se dogovorili tudi z vratarjem Rokom Jelovčanom in Matevžem Žagarjem.

Po zaključku letošnje sezone pa so nam zvestobo obljubili izkušeni Andraž Kete in Bor Breznikar (do zaključka sezone 2023/24) in državna mladinska prvaka Jakob Morato in Klej Sanabor, ki bosta igrala v rumeno-modrih barvah do zaključka sezone 2025/26.

Do začetka nove rokometne sezone pa nas čaka še veliko dela na področju podaljšanja pogodb, ter morebitnih okrepitev v članski ekipi.

#ZmagujemoSkupaj