DOBRODOŠEL TOMISLAV ŠPRUK

Rokometno društvo Koper ponosno sporoča sklenitev sodelovanja s Tomislavom Šprukom, ki k nam prihaja iz lizbonskega Sportinga. Tomislav je rokometaš hrvaškega porekla, ki igra na položaju levega krila. Tomislav je z RD Koper sklenil pogodbo do leta 2024.

Tomislav Špruk je rojen v Zagrebu, 18. decembra 1998. Svojo mladinsko rokometno pot je pričel v HRK Karlovac, kjer je nastopal vse do leta 2017, ko se je preselil v GRK Varaždin. Letos pa se je iz rodne Hrvaške preselil na Portugalsko, kjer je zastopal barve ekipe Sporting CP.

Tomislav, dobrodošel v Kopru!

 

Tomislav Špruk, igralec RD Koper:

“Lep pozdrav! Moje ime je Tomislav Špruk in sem novi član Rokometnega društva Koper. Komaj čakam, da začnem s treningi in spoznam ekipo, trenerje in strokovni štab. Veselim se novih izzivov in upam, da se bom s strokovnim vodstvom, trenerji in ekipo uspel vklopiti in bomo v bližnji prihodnosti naredili velike rezultate. Se vidimo kmalu v Areni Bonifika! Forza Koper!”

Nejc Poklar, predsednik RD Koper:

“Veseli nas, da smo se dogovorili za dolgoročno sodelovanje s Tomislavom, ki je v preteklih sezonah pokazal svoj velik potencial, katerega verjamemo, da bo potrdil tudi v našem društvu. Zadovoljni smo, da se nam je ponudila enkratna priložnost za takšno sodelovanje in da se je Tomislav odločil za prihod v Koper, kjer se hoče visoko motiviran dokazati in naše društvo vidi kot priložnost za svoj napredek.”