DOBRODOŠLI NAZAJ V ARENO BONIFIKA

Elitno rokometno državno prvenstvo se vrača v Koper. V petek, ob 18.30, bomo v Areni Bonifika gostili tekmo 2. kroga Lige NLB, v sklopu katerega bomo gostili ekipo RD RIKO Ribnica.

V Areni Bonifika bomo, pred našimi zvestimi navijači, rokometno sezono v Kopru otvorili z obračunom proti rokometašom iz Ribnice, ki so vselej neugoden nasprotnik. V petkovo srečanje vstopamo visoko motivirani, saj se, po sobotnem porazu proti Slovanu (25:23), želimo vrniti na zmagovalno pot in tako ustvariti podlago za nadaljevanje sezone. Slednje pa ne bo enostavna naloga, saj so petkovi gostje odlično razpoloženi – preteklo soboto so, z rezultatom 37:28, suvereno premagali novinca v prvi ligi, RD Šmartno.

Od ustanovitve društva, leta 2013, smo se z ekipo Ribnice pomerili v dvajsetih izjemno zanimivih obračunih, v sklopu katerih smo petkrat zmagali in trikrat remizirali. Poudariti pa je potrebno, da smo bili bili uspešni v obeh obračunih v sklopu pretekle sezone. Nazadnje smo se pomerili 27. februarja letos, ko smo bili v Areni Bonifika boljši z rezultatom 34:32.

Začetek nove sezone, izjemen obračun in seveda, navijači na tribuni Arene Bonifika – vabljeni na petkov rokometni spektakel! Trenutno so v prodajo stopile sezonske vstopnice. Za več informacij pritisnite TUKAJ.

Tine Poklar, igralec RD Koper:

»Mislim, da smo se dobro pripravili na Ribnico. Radi bi popravili vtis iz prejšnjega kola. Tako, da bomo naredili vse, da zmagamo in da pridemo do prve zmage v letošnji sezoni na domačih tleh. Rad bi povabil vse, ki se lahko udeležijo tekme, da se udeležijo. Veliko nam pomeni ta podpora s tribun in upam, da se vidimo v čimvečjem številu.«

#ZmagujemoSkupaj