Drugič zapored na zaključnem turnirju Pokala Slovenije

Včeraj je bila na sporedu tekma 1/4 finale Pokala Slovenije. Gostovali smo pri ekipi iz Dola pri Hrastniku. Vedno z veseljem pričakujemo gostovanja v Dolu, saj nas s tem klubom vežejo prijateljske in sorodstvene vezi pa tudi zelo podobni pogledi na rokomet in vodenje rokometnega kluba. 
Začetek tekme je bil izenačen in ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, a največ za zadetek. Prvič smo na tekmi povedli za dva zadetka pri rezultatu 8:10 in z minimalno prednostjo zaključili prvi del. Tudi v nadaljevanju se je zgodba ponavljala. Našim fantom se je poznala določena mera nervoze in nesproščenosti, ki je bila plod sobotnega gostovanja. Do treh zadetkov prednosti smo prišli pri rezultatu 14:17, do štirih pa pri 17:21. 
Gostje so še zadnjič zapretili s pomočjo glasne publike in znižali zaostanek na -2 (22:24), nakar smo s trdno in požrtvovalno obrambo dosegli 3 zaporedne gole in določili zmagovalca tekme. Ekipa iz Dola se je pokazala kot borbena in žilava, ki si nedvoumno zasluži napredovanje v 1.A ligo, kar ji iskreno želimo.
Verjamemo, da smo s to tekmo in velikim uspehom (uvrstitvijo na F4) obrnili krivuljo in z nestrpnostjo pričakujemo sobotno tekmo proti Dobovi (ob 20:00) na domačem terenu. 
Tokrat, morda, kot še nikoli do zdaj potrebujemo vašo podporo. Morebitna zmaga bi pomenila skorajšnjo zagotovo uvrstitev v LIGO ZA PRVAKA, kar bi za nas – novinca v ligi z najmlajšo igralsko zasedbo – pomenilo izpolnitev tudi najambicioznejših ciljev, ki smo si jih zadali pred začetkom sezone. Dodatnih 10 tekem z najboljšimi ekipami v državi bi za naše igralce pomenilo nabiranje neprecenljivih izkušenj, za vas, naši zvesti privrženci, pa dodatno mero užitka ob spremljanju vrhunskga rokometa.

Vabljeni v soboto na tekmo med RD KOPER 2013 in MRD Dobova v Areno Bonifika ob 20:00

Forza Koper!!!