Ekipa je kompletna – začenjamo priprave

Pred današnjim začetkom priprav na novo sezono – uvodni sestanek ter spoznavna večerja – z veseljem sporočamo, da smo se okrepili še s tremi novimi igralci ter tako v celoti kompletirali ekipo za sezono 2020/21. V Koper prihaja par dvometrskih desnih bekov ter zelo nadarjen vratar.

Prvi desni bek, ki se v Koper vrača po enoletnem igranju v mariborskem Braniku, je Dani Zugan. Danija seveda ni potrebno posebej predstavljati, saj je še do lanske sezone igral v “rumeno-plavem dresu”, k nam pa prihaja v naslednji sezoni na posojo. S poznavanjem okolja in delovanja društva se bo hitro spet vklopil v naš sistem.

Drugi igralec na položaju desnega beka je prav tako dvometraš ter bo z Danijem tvoril enega najvišjih tandemov na enaki igralni poziciji v Sloveniji. Dragan Pavlović je v lanski sezoni igral v Bosni in Hercegovini (klub RK Konjuh Živinice), kjer je preživel večino svoje mlade kariere. 22-letnik, katerega prestop mora uradno potrditi še EHF, bo v našem klubu igral naslednji dve leti.

Tretja okrepitev pa je Luka Logar, nadarjeni vratar, ki podobno kot Dani prihaja k nam na enoletno posojo, in sicer iz velenjskega Gorenja. Luka bo s svojim nespornim talentom ter voljo do dela zaostril konkurenco na vratarskem položaju, kar bo sigurno pripomoglo pri doseganju ekipnih ciljev.

Dani, Dragan in Luka dobrodošli v Kopru!!

 

Nejc Poklar – predsednik RD Koper: “Veseli smo, da lahko v našem klubu pozdravimo Danija, Dragana in Luko, tri okrepitve s katerimi smo zaključili sestavo prve ekipe za naslednjo sezono. Z vsemi tremi smo že nekaj časa dogovorjeni za sodelovanje, vendar žal zaradi zamudne papirologije – pri Draganu je celo še vedno odprtih nekaj stvari – tega nismo mogli prej objavit.

Vsak od njih prinaša v ekipo dodatno igralsko kvaliteto, ki je bila po strokovni oceni še potrebna za dokončno oblikovanje članskega moštva. Kot že povedano, s temi prihodi zaključujemo letošnji prestopni rok ter usmerjamo vse moči v uspešne priprave in začetek prvenstva.”