FANTJE, DOBRODOŠLI NAZAJ!

Rokometaši RD Koper so se v sredo (tj. 28.7.2021) zvečer zbrali na uvodnem sestanku pred novo tekmovalno sezono 2021/22, v sklopu katere se bomo osredotočali na borbo za najvišja mesta v Ligi NLB, ki vodijo v evropska tekmovanja.

Uvodni sestanek pred novo sezono se je pričel z govorom predsednika kluba Nejca Poklarja, ki je fantom podal prve napotke, ter predstavil cilje in aspiracije društva v novi tekmovalni sezoni. Sledila je dobrodošlica novima dvema okrepitvama, Tomislavu Špruku in Luki Vujoviću, ki bosta letos bila dodatna moč pri doseganju zastavljenih ciljev. Po uvodnem govoru je predsednik kluba podal besedo glavnem trenerju prve ekipe Urošu Rapotcu, ki je svojim varovancem podal informacije pred prvim treningom, ki je bil na sporedu danes, v četrtek, zjutraj.

Poslednje besede pa so prišle s strani članov uprave društva, ki so fantom slikovito orisali vrednote našega društva ter jih tako dodatno spodbudili pred prihajajočimi izzivi.

Po končanem uvodnem sestanku je sledilo druženje v sproščenem vzdušju, kjer so uprava, trenerji ter igralci delali še zadnje plane pred pričetkom prvih treningov.

Trener Rapotec bo imel letos na voljo širok nabor kakovostnih in ambicioznih igralcev, saj so se prvi ekipi, poleg novih okrepitev, pridružili tudi perspektivni igralci mladinske ekipe. V društvu smo okrepili tudi strokovni štab, saj bosta v novi sezoni trenerju Rapotcu pomagala Uroš Čuk (trener vratarjev) ter Saša Ogrizovič kot strokovnjak za kondicijsko pripravo.

Ekipa se po uvodnih treningih v Kopru, v drugem tednu odpravlja na šestdnevne bazične priprave v Maribor. V mesecu avgustu bomo odigrali tudi več pripravljalnih tekem, izpostaviti pa je potrebno predvsem zelo močan pripravljalni turnir v Doboju (Bih), kjer bomo imeli priložnost dokazovati svojo kvaliteto proti renomiranim evropskim nasprotnikom.

 

RD KOPER, SEZONA 2021/22

Vratarji: Rok Jelovčan, Luka Logar, Jakob Morato

Leva Krila: Tomislav Špruk, Andraž Makuc, Klej Sanabor

Leva zunanja: Tine Poklar, Matevž Žagar, Žan Nadarevič, Timon Černetič

Srednji zunanji: Andraž Kete, Žiga Smolnik, Andrej Makovec

Desni zunanji: Dragan Pavlović, Dani Zugan, Tian Furlan

Desna Krila: Bor Breznikar, Sandi Muminović

Krožni napadalci: Jaka Moljk, Luka Vujović, Denis Konjevič, Samo Černe

 

#ZmagujemoSkupaj #ZaKoper #ForzaKoper