Glavni je rokomet: minuli vikend tekmovale naše najmlajše selekcije

Turnirja na Osnovni šoli Koper se je udeležilo preko 110 otrok iz 10 šol, vse tekme je odsodil mladi sodniški par Marinkovič – Vidali. Pravtako se je na tribunah zbralo lepo število gledalcev, ki so uživali v vragolijah naših najmlajših rokometašev.

Učenci 1. in 2. razredov so tekmovali med seboj in že pokazali osnovno znanje pravil rokometne igre, veliko želje, borbenosti in veselja ob udeležbi na turnirju. Odigrali so skupaj 7 tekem, kjer so se tekmovale šole med seboj. V ospredju ni bil rezultat, ampak igra rokometa in vsi smo uživali v gledanju naših najmlajših, tudi na teh tekmah pa so se izkazali navijači na tribunah, ki so vsaki lepi akciji zaploskali.

Učencev 3. in 4. razredov je bilo še več kot najmlajših, zato so bili razdeljeni v dve skupini in na koncu igrali še tekme za končno razvrstitev. Tekme so bile že zelo napete, mladi igralci pa so pokazali zavidljivo znanje rokometa. Občudovali smo že lahko tudi lepe akcije in sodelavanje med igralci.

Turnir je bil uspešen z vseh vidikov, zato naša velika pohvala prav vsem sodelujočim in staršem ter obiskovalcem: Kar tako naprej vsi skupaj!

Naslednji turnir bo v sredini januarja 2016, točen datum sporočimo kasneje.
Do takrat vsem našim nadobudnim rokometašem želimo veliko zabave ob igranju rokometa, naboljšega športa na planetu! 🙂

Več fotografij najdete v naši fotogaleriji (Medijski center/Fotogalerija)


AG