Iz Sevnice zmagoslavno! (15:17, 24:33)

Začetek srečanja je bil izenačen. Naši fantje so na lahek način dosegali zadetke v napadu, igra v obrambi pa je bila malce preveč sproščena. Mlajša ekipa Sevnice nam je s hitro in malce nenavadno igro povzročala kar nekaj težav.
Največja prednost v 1. polčasu je bila 3 zadetke, velja pa omeniti, da domača ekipa ni nikoli vodila. Polčas smo zaključili z dvema zadetkoma prednosti z rezultatom 17:15.
Prvih 10 minut nadaljevanja je bila igra podobna, Koprčani so v vsakem trenutku dajali občutek, da so boljši nasprotnik in se bo razlika prej ali slej pokazala. A so jim to preprečile napake zaradi nezbranosti. Po 40. minuti pri rezultatu 19:19 pa smo le stopili na plin in si v 10. minutah priigrali 7 golov prednosti. V zadnjih 10 minutah so rutinsko pripeljali tekmo do konca in prednost povečali na končnih plus 9 (24:33), ter tako upravičili vlogo favorita.
Po tekmi sta povedala:
Rok Marić: “Vedeli smo da nas ne čaka lahko delo proti Sevnici in tako se je tudi pokazalo. Mislim, da nismo šli 100% v tekmo, kot gremo ponavadi, a smo se v drugem polčasu zbrali in prišli do zanesljive zmage.”
Žiga Smolnik: “Tekmo smo začeli zaspano, brez prave borbenosti, zato smo imeli težave predvsem v obrambi. 
Drugi polčas smo strnili vrste in z lahkimi goli mirno pripeljali tekmo do konca.”
Med tekmo je trener Jovičić rotiral vse igralce tudi zato, da prihrani moči za nedeljsko tekmo, ko v goste prihaja vodilno Velenje. Potrebovali bomo bučno podporo s tribun, da nadaljujemo niz 36 zaporednih domačih prvenstvenih zmag.

Vabljeni v nedeljo, 13. 3. 2016 ob 19h v Areno Bonifika.
vstopnice v predprodaji (pet in sob od 18h do 20h na blagajni Arene Bonifika) na voljo v ponudbi 2 kupiš, dobiš 3!