Izdatna zmaga kadetov Kopra v Novi Gorici

RK Nova Gorica : RD Koper
25:36 (11:16)

KOPER 2013: Baruca 4, Mijatovič 3, Magdalenič, Bangijev, Ganz 1,Breznikar 9, Galina 9, Tunanovič 7, Kovač, Stavanja , Žarkovič 1,  Mežnar 1, Grlj, Capuzzo.

Kadeti Kopra so tekmo začeli  motivirano in odločno in že takoj povedli z 2:5 ter prisilili domačega trenerja, da je vzel time-out. A ni nič pomagalo, kajti dogovor ekipe Kopra je bil jasen. Obe točki morata iti v Koper. Po lepih in dogovorjenih akcijah so padali goli iz vseh položajev na vrata Novogoričanov. Razlika je narasla že na 10 golov, a so jo domačini do polčasa prepolovili.

V 2. polčasu se je odvijala podobna “slika”. Naši niso popuščali, čeprav so v igro vstopili vsi igralci. Domačinom niso dovolili, da bi resneje ogrozili rezultat, ki je bil na koncu 11 golov razlike za Koprčane.

Pohvaliti velja vse igralce za borbenost in najboljše strelce: Breznikarja, Baruco, Galino in Tunanoviča. Žal si je Grlj v obrambnih nalogah poškodoval zapestje in bo moral nekaj časa nositi mavčno oblogo. S to zmago se je ekipa Kopra utrdila na 2. mestu lestvice kadetov zahod in se s tem uvrstila v nadaljnje tekmovanje (polfinalno državno ligo).

Čestitke fantom in trenerju, tako se dela!
FORZA KOPER!