IZJEMEN “ZLATI” USPEH NA EUROFEST-U

Naši fantje so na letošnjem Eurofestu podrli rekorde in dosegli izjemen uspeh. Naših sedem selekcij se je veselilo kar šest zlatih in eno srebrno medaljo.

Zaključek rokometne sezone in obenem začetek poletja 2022 je vselej zaznamoval tradicionalni rokometni spektakel Eurofest. Letošnja izvedba Eurofesta je potekala med 3. in 7. julijem. V tem obdobju se je Koper za nekaj dni spremenil v pravo rokometno prestolnico. Naše Rokometno društvo Koper je zastopalo sedem selekcij, med katerimi se je prvega mesta veselilo kar šest (Predselekcija, Mlajši dečki C, Mlajši dečki A, Starejši dečki B, Starejši dečki A in Kadeti), ena selekcija (Mlajši dečki B) pa je dosegla drugo mesto.

S slednjimi uspehi smo zaokrožili izjemno uspešno sezono mlajših selekcij in se tako od naših fantov poslavljamo do naslednje rokometne sezone!

 

Uroš Rapotec, koordinator mlajših selekcij:

»Zelo vesel sem, da se je po dveh letih ponovno vrnil Eurofest v Koper. Moram pohvaliti organizacijo, kajti po dveh letih ponovno organizirati tak turnir je zelo velika stvar. V društvu smo zelo ponosni – zmagali smo v šestih starostnih kategorijah, v enim smo na žalost v finalu izgubili, ampak ne glede na to, so naši fantje pokazali napredek in da dobro delamo v društvu. Trenerji, ki se vsakodnevno ukvarjajo z igralci, jih vodijo v pravo smer, tako da moramo biti še enkrat ponosni na vse rezultate, ki smo jih na Eurofestu dosegli. Poleg tega bi izpostavil to, da so vsi fantje, ki so igrali na Eurofestu, prikazali zelo veliko pripadnost društvu. Slednje nam je zelo v ponos. Delali bomo še na temu, da bomo, poleg tekmovalnosti, razvijali pripadnost. Z Eurofestom smo zdej zaključili sezono. Jaz želim vsem igralcem, rokometašem in trenerjem prijetne počitnice, saj vemo, da nas že čez en mesec čaka nova sezona.«

 

FOTOGALERIJE DOGAJANJA

FOTOGALERIJA PODELITVE

REZULTATI

 

#ZmagujemoSkupaj