Vstopnice za jutrišnji ognjevit boj s Celjani že naprodaj

V soboto, 31. 3., v Koper prihajajo trenutno najmočnejša rokometna ekipa pri nas, RK Celje Pivovarna Laško. V svojih vrstah združujejo igralce iz cele Slovenije, kot tudi tujine, predvsem pa jih večina šteje veliko kilometrov tudi na evropskih tekmah. Med njimi je tudi veliko članskih reprezentantov, eden od njih je denimo Izolan Borut Mačkovšek, ki je v Celje prišel šele lani. Celjani bodo na sobotno tekmo prišli spočiti, zagotovo željni potrditve svojega slovesa in moči.

Naši fantje so do sedaj že dokazali, da znajo igrati odličen rokomet, da zmorejo realizirati vse, za kar se odločijo in da je njihova utrdba, Arena Bonifika, zagotovo dodaten energijski pospešek na domačih tekmah. Zato se v boj podajajo tako, kot znajo – pogumno, srčno in športno. Ekipa diha kot eno in ker smo si 4. mesto na lestvici praktično že zagotovili, bodo lahko tokrat zaigrali nekoliko bolj sproščeno, še vedno pa ves čas na preži in neustrašno.

Uroš Rapotec, kapetan, je tako še enkrat pozval vse rokometne navdušence in prijatelje koprskega rokometa, da pridejo na tekmo in glasno podprejo naše bojevnike.
FORZA KOPER!

RD Koper : RK Celje PL
Sobota, 31. 3. 2017 ob 20.30
Arena Bonifika, Koper
VSTOPNICE so v predprodaji: petek, 30. 3. od 18h do 20h in na dan tekme.
Vstopnica KP-CE in majčka kluba: 7€
Vstopnica KP-CE + KP-VE: 10€ + majčka kluba kot darilo
Na voljo tudi drugi artikli in navijaški rekviziti.