Kadeti iz Hrpelj z dvema točkama

Tekmovalno sezono so začeli tudi naši kadeti. V soboto so odigrali prvo tekmo v sezoni, in sicer proti domači ekipi ŠD Škerajnc Jadran Hrpelje-Kozina. Fantje so tekmo odigrali več kot odlično ter na koncu tudi zasluženo slavili. Končni rezultat v Hrpeljah je bil 38 : 16 za naše fante. Bravo fantje!

 Prvih 10.minut tekme je bilo zelo izenačenih, ampak so naši fantje hitro prevzeli vse vajeti v svoje roke. Za prvo vodstvo na tekmi je zadel Makuc, 4 : 2. Fantje so zavihali rokave ter odigrali borbeno in domiselno igro, kot jo je tudi od svojih varovancev zahteval trener Vili Ban.V 25.minuti tekme je bil rezultat v Hrpeljah že 15 : 3 za naše fante. Domača ekipa ni več našla pravih odgovorov na natančno in borbeno igro naših kadetov. Ob polčasu je bil rezultat 19 : 6 za naše.

V 2.polčasu so priložnost dobili vsi naši fantje. Igra v obrambi je bila še bolj trdna in organizirana. Z dobro igro v napadu in z nekaj lahkimi goli iz protinapadov, se je vodstvo naše ekipe samo še povečevalo. Kot se za vsak odličen dvoboj spodobi, so tudi naši fantje tekmo zaključili s cepelinom, Muminović – Sanabor, ter s tem postavila končni rezultat 38 : 16.

 

RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina : RD Koper 16 : 38 (6 : 19)

 

RD Koper:Sanabor 8, Furlan 9, Morato, Pribac 3, Atanasov, Muminović 7, Ujčič 2, Mašič, Cergolj, Delfar 1, Makuc 8, Vlašič

Trener: Vili Ban

Vodja moštva: Robert Kastelic.

Izključitve: 8minut

7-metrovke: 2(4)