Kadeti suvereno boljši od ekipe Mokerc Ig

Kadeti
ŠD Mokerc Ig : RD Koper
29:35 (14:15)Postava KOPER: Baruca 1, Magdalenič, Bangijev 1,Breznikar 5, Galina 11(2), Tunanovič 2, Stavanja , Jovičič Staš 7, Jovičič Enej 8, Antončič, Capuzzo.Suverena zmaga kadetov

Kadeti Kopra so tekmo začeli motiviramo in odločno ter že takoj povedli z 2:7 in s tem prisilili domačega trenerja, da je vzel time-out. Po minuti odmora so domačini odločneje zaigrali in se kmalu približali na gol zaostanka 10:11. Nadaljevala se je borbena igra za vsak gol. Koprčani so uspeli zadržati vodstvo do polčasa.

Borbena igra v 2. polčasu se je nadaljevala. Koprčani so odlično odigrali v obrambi in z nekaj uspešnimi protinapadi dali vedeti domačinom, da so prišli po obe točki. Domači trener je poskušal z vsemi obrambnimi različicami, a to naših fantov ni zmedlo. Po lepih in dogovorjenih akcijah so padali goli z vseh položajev na vrata domačinov. Razlika je narasla že na 9 golov (20:29). S pametno igro so kadeti Kopra zadnjih 10 minut tekme nadzorovali potek dogodkov in zasluženo zmagali z 29:35.

Pohvaliti velja vse igralce za borbenost in najboljše strelce: Breznikarja, Galino, brata Jovičič ter oba vratarja Capuzza in Magdaleniča.

Čestitke celotni ekipi, FORZA KOPER!