KLJUČNI DVE TOČKI

Naši rokometaši so v Novem mestu prišli do suverene in zaslužene zmage. V sklopu 6. kroga Lige NLB so bili s 26:31 boljši od MRK Krka.

Tekmo so fantje odprli suvereno in z neizmerno željo po prvi zmagi v letošnji sezoni. Domači rokometaši so na začetku srečanja držali tempo igre, saj je bil izid, po 22 minutah, še izenačen. V nadaljevanju smo postavili delni izid 4:1, ki ga je z zadetkom kronal Adam Bratkovič. Ob koncu prvega polčasa smo vodili z rezultatom 11:14.

V nadaljevanju smo postavili delni izid 3:0. Tako smo po štirih minutah igre v drugem polčasu, prek zadetka Matevža Žagarja, vodili kar s šestimi zadetki razlike. Po takem vodstvu je našim fantom padel kamen s srca in so tako srečanje suvereno in sproščeno pripeljali do konca. Tekmo smo zaključili z zmago s 26:31.

V Areno Bonifika se bomo vrnili 5. novembra, ko se bomo pomerili z RK Jeruzalem Ormož. Lepo vabljeni!

 

Matevž Žagar, igralec RD Koper: 

“Veseli nas, da smo končno prišli do tako željene prve zmage v sezoni. Prvenstvo smo namreč začeli zelo slabo. Danes se nam je odprlo. Dali smo vse od sebe in mislim, da smo zasluženo zmagali.”

 

MRK Krka : RD Koper 26:31 (11:14)

RD Koper: Žagar 12, Bratkovič 5, Poklar 4, Marić 3, Moljk 3, Kete 2, Zugan 2, Stojanović, Furlan, Bekrić, Konjevič, Breznikar, Vujović, Đurica, Morato, Jelovčan.

 

FOTOGALERIJA

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ