Koprčani stopnjujejo formo

Koprčani so včeraj v matični dvorani odigrali peto v nizu 9 pripravljalnih tekem pred začetkom tekmovalnega dela v 1. NLB ligi. Tokratni nasprotnik je bil prvoligaš iz Buzeta. Srečanje si je v Areni Bonifika ogledalo približno 100 gledalcev. 

Koprčani, ki so še vedno nepopolni zaradi odsotnosti “štirih mušketirjev” so tokrat zaigrali tudi brez Grzentiča (bolezen) in z delno poškodovanim Gorelo. 

Domači so začeli poletno kljub zdesetkanosti. Buzečani, ki se tudi uigravajo, so ravno tako začeli s prvo postavo in po uvodnih minutah celo prevzeli vodstvo, ki so ga držali vse do izida 11:11. V končnici prvega polčasa so domači ponovno strnili vrste in povedli na krilih obramb vratarja Vrana, ki – tako sam pravi – stopnjuje formo. 

V drugem polčasu smo ravno tako gledali precej izenačeno igro, kjer se koprčani niso uspeli rezultatsko odlepiti. Kljub temu so s solidno igro v obrambi prihajali v priložnosti iz protinapadov ohranjali vodstvo v svojih rokah skozi celotni drugi del srečanja. 

Koprčane čaka v pripravljalnem obdobju še dosti dela, predvsem uigravanja obrambe, saj smo v tem segmentu videli kar nekaj napak. Pogrešali smo tudi bolj borben pristop – tako od starejših nosilcev igre kot od mlajših igralcev, ki se morajo še dokazati in si izboriti mesto v ekipi. 

Ne pozabite – rokometaši se v tem tednu selijo v dvorano na Škofije. Že v petek ob 20.30 je na sporedu naslednje prijateljsko srečanje proti ASD Malo, ki ga vodi Vanja Kralj. 

VABLJENI!!!