LOVLJENJE TEKMOVALNEGA RITMA TUDI ZA MLAJŠE SELEKCIJE

Ponosno sporočamo, da so s treningi začele tudi naše mlajše selekcije nadarjenih fantov. Slednji redno trenirajo in se tako pripravljajo na začetek tekmovanj, ki je načrtovan v naslednjem mesecu.

S 16. avgustom so s treningi pričele vse selekcije, z izjemo Mini Rokometa in Predselekcije, ki s treningi začneta ob pričetku šole. Izjemno veseli in ponosni smo, da fantje spet trenirajo pod »navadnimi« razmerami in se lahko tako osredotočijo na igranje rokometa. Z vsem srcem pa upamo, da se ne bo ponovil scenarij od lanskega leta, ko se je, zaradi epidemološke slike, prekinil trenažni proces.

Rokometnem društvu Koper pa so se pridružili tudi novi trenerji – Nino Legnar bo prevzel vodenje ekipe Mlajših dečkov A, Kadeti bodo trenirali pod taktirko trenerja Stojana Petrinje; vodenje mladinske ekipe pa je prevzel Uroš Čuk, ki obenem deluje kot trener vratarjev v članski ekipi.

Fantje pridno trenirajo in se tako pripravljajo na začetek tekmovanj, ki je načrtovan 18. septembra. Do takrat pa v Rokometnem društvu Koper vabimo vse zainteresirane k vpisu v rokometno šolo. Več informacij prilagamo na spodnjem plakatu.