LUKA VUJOVIĆ, DOBRODOŠEL V KOPRU!

Rokometno društvo Koper je okrepil 21-letni črnogorski krožni napadalec Luka Vujović. Svojo rokometno kariero je začel v domačem Lovčenu iz Cetinj, od koder je prestopil v makedonski Metalurg. Zadnje pol leta pa je odigral v HC Rabotnički iz Skopja. Rumeno-modrem dresu je obljubil zvestobo do zaključka sezone 2022/23.

 

Luka Vujović, igralec RD Koper:

“Zelo sem vesel, da sem podpisal pogodbo v Sloveniji – v državi, ki živi za rokomet. O RD Kopru in samem mestu Koper sem slišal le lepe stvari; prav tako o trenerju, ki deluje izjemno dobro z mlajšimi rokometaši in seveda predsedniku Nejcu Poklarju. Verjamem, da bom veliko doprinesel klubu, ter da bomo tako naredili korak naprej in naslednjo sezono zaključili na mestu, ki vodi na evropska tekmovanja. Veselim se prihoda v Koper in komaj čakam, da bom oblekel rumeno-modri dres. Forza Koper!”

Nejc Poklar, predsednik RD Koper:

“Zadovoljni smo, da smo se dogovorili za sodelovanje z Luko, za katerega verjamemo, da bo prinesel dodatno širino v obrambnih postavitvah, ter konkurenco na položaju krožnega napadalca. Luka izpolnjuje iskane igralne karakteristike; prav tako pa je, kljub svoji mladosti, nabral že kar nekaj rokometnih izkušenj; zato računamo, da se bo v najkrajšem času vklopil v naš sistem dela, ter pomagal ekipi pri doseganju ambicioznih rezultatov. Veseli nas, da mladi igralci iz širše regije dojemajo naše društvo kot zdravo sredino, kjer se dobro dela; ter v Kopru vidijo priložnost za osebnostni in rokometni napredek.”