MLADINCI SO DRŽAVNI PRVAKI!

Naši mladinci so spektakularno sezono kronali z zmago in posledično osvojitvijo prvega mesta na lestvici 1. mladinske lige. Na zadnji tekmi so bili s 33:28 boljši od vrstnikov iz RK Dobova.

Arena Bonifika je bila v ponedeljek, 30. maja, popolno rokometno prizorišče, na katerem se je zbralo okrog 200 rumeno-modrih podpornikov in prijateljev. Z bučno podporo s tribune so bili veter v hrbet naši mladinski selekciji, ki je na zaostali tekmi 6. kroga mladinskega državnega prvenstva premagala vrstnike iz RK Dobova. Mladinci so tako postali državni prvaki – s točko prednosti pred rokometaši RK Gorenje Velenje in dvema točkama prednosti pred rokometaši RK Celje Pivovarna Laško.

V Rokometnem društvu Koper smo izjemno ponosni in veseli za uspeh, ki bo vselej vpisani v rumeno-modro zgodovino. Obenem pa čestitamo vsem igralcem in trenerju Urošu Čuku za omenjeni, nepozabni, uspeh.

Fotogalerijo zasledite TUKAJ.

 

RD Koper : RK Dobova 33:28 (20:11)

RD Koper: Muminović 10, Makuc 7, Sanabor 5, Nadarević 3, Furlan 3, Stančič 2, Makovec 2, Atanasov, Černe, Bedene, Montanič, Černetič, Dogandzhiev, Ikanović, Morato, Lampe.

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ