Mlajši dečki B najboljši na turnirju Koper Cup

Minuli vikend so naši mlajši dečki B sodelovali na velikonočnem turnirju Koper Cup, ki se že 4. leto zapored odvija v Kopru.
Tekmovale so številne ekipe, v kategoriji letnika 2015 pa je bilo 10 ekip razdeljenih v dve skupini. V predtekmovalni skupini smo se pomerili z vrstniki iz Čakovca, Slovenj Gradca, Trebnjega in ekipi Romagna Handball iz Italije. Prav na vseh tekmah smo zmagali in se tako zanesljivo uvrstili v nedeljski finale proti Celju.

Finale je potekal pred presenetljivo polnimi tribunami v telovadnici OŠ Koper. Pred bučnim občinstvom so finale bolje pričeli Celjani. Hitro so povedli in cel polčas nadzorovali rezultat. V 2. polčasu smo se zbrali in z odlično igro v obrambi in potrpežljivostjo v napadu razliko v rezultatu iz minute v minuto manjšali. V zadnjih minutah tekme smo celo povedli in imeli zmago na dosegu roke, vendar so spretni Celjani, v zadnjem napadu izenačili.
Sledile so sedemmetrovke, kjer smo več sreče in mirnih živcev ohranili mi. Prav s strelom v zadnji seriji smo si tako priigrali naslov, ki so se ga igralci, skupaj s starši na tribunah prešerno razveselili!

Za prikazano na celotnem turnirju si igralci zaslužijo vse čestitke. Pokazali so veliko lepih potez, s katerimi so navduševali prisotno občinstvo. Prav tako, pa si pohvalo zaslužijo tudi starši, ki so na vsaki tekmi s športnim navijanjem spodbujali ekipo do 1. mesta.
Mi k strokovnemu poročilu dodajamo še veliko pohvalo za trenerja (in njegove pomočnike), brez katerega ne bi šlo, saj fante motivira, uči in vodi na vsaki tekmi enako zavzeto in srčno!
FORZA KOPER!

Že v soboto, 22.4. pa fante selekcije MDB čaka nadaljevanje prvenstva, ko v Koper pridejo vrstniki iz Krima.
Vabljeni k ogledu!

Foto z dogodka: KoperCup (Facebook)