Na 8. Koper Handball Cup turnirju RD Koper sodeluje s štirimi ekipami

V Kopru in okolici se je danes pričel že 8. mednarodni rokometni turnir za mlade Koper Cup. Turnir bo potekal med 29. in 31. marcem na osmih prizoriščih v Kopru, Izoli in na Škofijah ter Kozini. Na turnirju bodo letos nastopali dečki in deklice v 91-ih ekipah iz sedmih držav (Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Avstrija, Italija, Slovaška in Francija). RD Koper bo na turnirju sodeloval s štirimi selekcijami (2007&08, 2011, 2012 in 2013).

V prvem delu tekmovanja bodo nasprotniki naših ekip sledeči:

  • 2007-08: Skupina A: Koper, Ivanič Grad 1 (CRO), Ivanič Grad 2 (CRO), Slovan (SLO), Maribor (SLO), Fivers (AUT), Torri (ITA) (prva tekma je bila danes že na sporedu, naši fantje so na Kozini ugnali tekmece iz Avstrije z rezultatom 16:13)
  • 2011 Skupina B: Koper, Gorenje (SLO), Perchtoldsdorf (AUT), Trebnje 2 (SLO) , Ljubljana (SLO) (prva tekma bo v soboto ob 12.40 uri v Areni Bonifika proti ekipi Ljubljane)
  • 2012 Skupina B: Koper, Ljubljana (SLO), Ptuj (SLO), Maribor (SLO), Bologna (ITA), Slovan (SLO) (na sporedu so bile že dve tekmi in sicer so naši fantje premagali Slovan z rezultatom 33:10 in Ljubljano z rezultatom 25:11)
  • 2013 Skupina A: Koper, Velika Nedelja (SLO), Reichstett (FRA), Mokerc Ig (SLO) (prva tekma bo v soboto ob 14.20 uri na OŠ A.Ukmar proti ekipi Velike Nedelje)

Po odigranih tekmah v skupinah, bodo ekipe v nedeljo odigrale še tekme za razvrstitev. Točen razpored tekem in rezultate lahko spremljate na spodnjih povezavah:

Vsem ekipam želimo obilo športne sreče, predvsem pa uživanje v rokometni igri in druženju s soigralci ter vrstniki iz drugih klubov in držav.

FORZA KOPER!!!