Napoved tekem mlajših selekcij RD Koper

S tekmovanji prihajajoči vikend nadaljujejo tudi ekipe rokometne šole RD Koper. Tako jih bomo lahko spremljali po spodnjem razporedu:

 

MLADINCI:

Mladinci bodo v nedeljo gostili ekipo MRK Krka. Na Škofijah bodo ob 12.00 uri odigrali tekmo 21.kroga, ki je hkrati tudi predzadnji krog prve državne lige. To bo tekma osmo in deveto uvrščene ekipe na lestvici, vendar imajo krkaši odigrane kar štiri tekme manj od naše ekipe. V prvem delu prvenstva so bili igralci MRK Krka boljši od RD Koper in na domačem terenu slavili z rezultatom 38:29. Kako bo tokrat pa pridite v živo preveriti na Škofije, saj je to zadnja tekma mladinske ekipe na domačem terenu.

21.krog 1.DRL: 21.4.2024, ob 12.00, ŠD Burja Škofije

RD Koper – MRK Krka

Statistika mladinci Koper – Krka

 

KADETI:

V soboto odhaja na gostovanje v Ormož kadetska ekipa RD Koper. V 5.krogu finalnega dela tekmovanja se bodo ob 15.00 uri pomerili proti vrstnikom iz ekipe RK Jeruzalem Ormož. Naši kadeti so trenutno na tretjem mestu finalne skupine z osvojenimi sedmimi točkami. Ormožani pa so le mesto za nami, vendar s tremi točkami manj kot RD Koper.

5.krog Finale 13.-18.mesto: 20.4.2024, ob 15.00, Dvorana Hardek

RK Jeruzalem Ormož – RD Koper

Statistika kadeti Ormož – Koper

 

STAREJŠI DEČKI A:

S tekmovanjem v polfinalni skupini A nadaljuje ekipa SDA. V polfinale državnega prvenstva se je uvrstilo osem najboljših ekip. V drugem krogu bo ekipa SDA igrala doma in se v soboto ob 14.00 uri na Škofijah srečala z vrstniki iz ekipe RK Trimo Trebnje. Po enem odigranem krogu polfinalne skupine so trebanjci vodilni s petimi točkami. RD Koper pa je trenutno na tretjem mestu s tremi točkami. Zato ste vsi navijači vabljeni na tekmo, saj se nam obeta lepa rokometna tekma mlajših selekcij.

2.krog Polfinale skupina A: 20.4.24, ob 14.00, ŠD Burja Škofije

RD Koper – RK Trimo Trebnje

Statistika SDA Koper – Trebnje

 

STAREJŠI DEČKI B:

Tudi SDB nadaljujejo s tekmami v svoji polfinalni skupini. Po zmagi na derbiju prvega kroga odhajajo v drugem krogu v Novo mesto, kjer se bodo v nedeljo ob 12.45 srečali z vrstniki iz ekipe MRK Krka. Naši fantje so z vsemi osvojenimi točkami trenutno vodilni v svoji polfinalni skupini, igralci MRK Krka pa so četrti, vendar še brez osvojene točke.

2.krog Polfinale skupina A: 21.4.24, ob 12.45, ŠD Marof NM

MRK Krka – RD Koper

Statistika SDB Krka – Koper

 

MLAJŠI DEČKI B:

Ta vikend pa s turnirji nadaljujejo tudi fantje ekipe MDB. Tokrat je v soboto na sporedu turnir na Škofijah, kamor prihajajo v goste ekipe RK Gorenje Velenje in RK Brežice. Tekme naše ekipe so po spodnjem razporedu:

20.4.24, ob 10.00, ŠD Burja Škofije: RD Koper – RK Gorenje Velenje

20.4.24, ob 11.30, ŠD Burja Škofije: RD Koper – RK Brežice

 

Skratka pred nami je ponovno vikend poln rokometa mlajših selekcij. Vsem ekipam želimo obilo rokometnih užitkov in veliko športne sreče. Navijače pa vabimo, da s športnim navijanjem podprejo svoje fante.

FORZA KOPER!!!