NASLEDNJA POSTAJA – DOBOJ!

Po dveh pripravljalnih tekmah naše rokometaša čaka nov izziv! V torek, 17. avgusta se odpravljamo v Doboj, kjer se bomo, v sklopu Mednarodnega rokometnega TV turnirja prvakov, pomerili z izvrstnimi tekmeci.

Po petkovi trening tekmi v Ljubljani, kjer smo se v pomlajeni zasedbi (zaradi objektivnih razlogov smo tekmo odigrali brez kar nekaj nosilcev) pomerili z ekipo RD LL Grosist Slovan (25:20), so fantje imeli prost konec tedna. V sklopu slednjega so nabirali moči za torkov odhod na Mednarodni rokometni TV turnir prvakov, ki bo, med 17. in 21. avgustom, potekal v Bosni in Hercegovini, natančneje v mestu Doboj.

Na turnirju se bomo pomerili z izredno zanimivimi ekipami, kot so hrvaški RK Zagreb; bošnjaški RK Borac, RK Izviđač in MRK Sloga; finski HC Cocks, slovaški Tatran Prešov in RK Vojvodina iz Srbije. V sklopu uvodnega dne nas ob 19.15 čaka obračun z ekipo RK Zagreb, v četrtek 19. avgusta pa se bomo pomerili z MRK Sloga; dan kasneje pa z RK Izviđač. Poslednji dan turniraja, 21. avgusta, pa so na sporedu tekme za 7., 5., 3. mesto, ter veliki finale.

Več informacij o omenjenem turnirju si lahko ogledate TUKAJ.

#ZmagujemoSkupaj