NASLEDNJA POSTAJA – MARIBOR!

Naše rokometaše v petek, ob 19.30, čaka novo gostovanje. V sklopu 23. kroga Lige NLB se bomo pomerili z rokometaši RK Maribor Branik.

Po drugi zaporedni zmagi, ko smo pretekli konec tedna s 30:29 premagali RK SVIŠ Ivanlna Gorica nas tokrat ponovna čaka pomemben obračun. Gostovali bomo pri rokometaših iz Maribora, ki pa v tekmo vstopajo z nasprotno popotnico. V sklopu zadnjih dveh srečanj so vselej morali priznati poraz. V preteklem krogu so izgubili na gostovanju pri RD Herz Šmartno (30:26), 8. aprila pa so doma priznali poraz proti RD Urbanscape Loka (29:34). Kljub temu pa verjamemo, da bo tekma zanimiva in borbena do zadnjega sodnikovega piska.

S Štajerskimi rokometaši smo se v letošnji sezoni že pomerili – 20. novembra smo v Areni Bonifika morali priznati prvi poraz v zgodovini medsebojnih obračunov z Mariborom. Po infarktni končnici so slavili z 20:22. Tokrat pa je čas, da Štajercem vrnemo uslugo in vpišemo tretjo zaporedno zmago v državnem prvenstvu!

 

Jaka Moljk, kapetan RD Koper:

“Po trilerju s SVIŠ-om doma nas zdej v petek čaka gostovanje z Mariborom. Gre za zelo mlado in dokazovanja željno ekipo. Tako, da se bo treba na njih res zelo dobro pripraviti in it v Maribor maksimalno zbrani, da prinesemo domov dve piki.”

 

#ZmagujemoSkupaj