Ribnica čaka, mi smo pripravljeni

Ribničani so sicer na 3. mestu lestvice končnice za prvaka a z enakim številom točk, kot jih imamo mi. Iz izkušenj vemo, da nas v Ribnici čaka peklenski boj in veliko dokazovanja, kdo bo močnejši, bolj spreten in bo znal ohraniti trezno glavo in mirno kri.

Naši fantje so seveda motivirani kot vsakokrat, da na parketu pokažejo, kaj znajo.

Marko Matijaševič, RD Koper, je pred tekmo povedal: “Čaka nas težko gostovanje, saj je tekma pomembna tako za nas kot za Ribničane. Sicer smo se na Ribnico pripravili kot se za vsakega nasprotnika, saj si seveda želimo zmage in 2 točk. Dvoboj bo napet in v dvorani bo zagotovo vroče tako na igrišču kot na tribunah, saj bodo tam naši zvesti Dvanajsti Kopra, ima pa tudi Ribnica glasne navijače.”

Tekma med RD RIKO Ribnica in RD Koper bo v soboto, 21. aprila ob 19h v Ribnici.

K tej novici pa naj dodamo še, da se je na lestvico TOP 8 strelcev slovenske lige prebil naš kapetan Uroš Rapotec. Forza Uroš! 🙂
FORZA KOPER!

Dvanajsti vabijo v Ribnico – organiziran bus!

Če si želite dober rokomet ogledati v dobri družbi in z glasnim navijanjem, vas Dvanajsti Kopra vabijo na najpomembnejše gostovanje v sezoni. Fantom bi radi tudi tokrat pripravili glasno podporo s tribun, zato vabijo vse somišljenike, člane in nečlane, na pot v Ribnico.
Cena paketa “vstopnica na tekmo + avtobusni prevoz”: člani: 10€, nečlani: 15€
Prijave zbirajo na 12kopra@gmail.com ali 031-891-237 ( Matija)
OBARVAJMO RIBNICO V RUMENO-PLAVO : FORZA KOPER!