Nepričakovan odhod – srečno Piki

Po skoraj 5 odigranih sezonah v koprskem dresu se od nas predčasno poslavlja Nejc Planinc, ki bo svojo rokometno pot nadaljeval v barvah drugega kluba. Desnokrilni igralec, ki ga v rokometni igri krasita predvsem hitrost in energičnost, zaradi različnih vzrokov žal v zadnjih dveh sezonah ni mogel pokazati svoje nesporne kvalitete, zato je tudi zaradi trenutno zahtevne finančne situacije bila sprejeta obojestranska odločitev, da je pol leta pred iztekom aktualne pogodbe, najboljša poteza menjava klubskega okolja.

Nejc se je RD Koper pridružil v sezoni 2016/17 ter takoj pripomogel k dobrim rezultatom celotne ekipe. V rumeno-modrem dresu je v štirih sezonah in pol odigral preko 80 tekem ter dosegel preko 150 zadetkov.

 

Nejc Planinc: “Mislim, da je glede na situacijo trenutno najboljša opcija zame menjava okolja. Vsem v društvu bi se rad zahvalil za korektnost in lepo preživetih skoraj 5 let, soigralcem pa bi rad zaželel dobre igre v nadaljevanju sezone.

 

Nejc Poklar, predsednik RD Koper: “Pikiju bi se rad v imenu društva zahvalil za njegov doprinos v obdobju, ki ga je preživel v Kopru ter zaželel vso srečo v prihodnje. Oboji smo ocenili, da je predčasna menjava klubskega okolja v tem trenutku prava odločitev, ki bo za obe strani prinesla pozitivne učinke.”

 

Piki, hvala za vse in srečno na nadaljnji rokometni poti.