NIČ VAS NE STANE – Namenite del dohodnine Rokometnemu društvu Koper

Če vsako leto plačujete dohodnino in tega posebej ne označite, vsako leto del svojega denarja vrnete državi. Nič vas ne stane, če ta del namenite nam, nam pa to pomeni ogromno.

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji vam omogoča, da do 0,5 odstotka odmerjene dohodnine, posredujete v različne namene, če te možnosti ne izberete, ta znesek prejme država. Med možne prejemnike spada tudi RD Koper. Pomembno je, da se višina vaše dohodnine zaradi tega ne spremeni in da tu ne gre za dodaten izdatek, temveč za znesek, ki ga, kot že navedeno, v nasprotnem primeru dobi država.

120 igralcev vseh statostnih selekcij društva, 160 otrok koprskih osnovnih šol, 16 strokovnih sodelavcev ter mnogo prostovoljcev vam bo izredno hvaležna za to gesto. Vse kar morate storiti je, da na zadnji dve domači tekmi tega koledarskega leta, 8.12. in 22.12., pridete s svojo davčno številko in izpolnete obrazec “Za namenitev dela dohodnine za donacije.”

V letošnjem letu smo vam pripravili še kratko nagradno igro. Vsi, ki boste prispevali del dohodnine za donacije, boste sodelovali v nagradnem žrebanju. Nagrajenci bodo izžrebani med polčasom zadnje tekme koledarskega leta, torej 22.12. Žrebani bodo trije donatorji dohodnine, prejeli pa bodo Erima nahrbtnik, klubski koledar za leto 2019 in podpisano žogo Select.