Nova okrepitev pred začetkom sezone

In sedaj je tudi uradno!

RD Koper se je tudi dokončno dogovoril z Janezom Gučkom, igralcem RK Dol TKI Hrastnik, ki bo to sezono v Kopru odigral kot posojeni igralec. 22-letni Janez Guček (199 cm, 100 kg), iz Rimskih Toplic v okolici Celja, je svojo rokometno pot začel v Dolu pri Hrastniku, vmes zaigral v Mariboru in jo sedaj nadaljuje v Kopru.

Guček, ki igra na poziciji levega zunanjega je v Koper prispel v začetku tega tedna, kjer je oddelal treninge z ostalimi igralci in včeraj popoldan tudi dokončno zaključil pogovore z upravo društva ter se dogovoril za enoletno sodelovanje z ekipo Kopra.

Za nas je povedal:”V Koper sem prišel, ker je to mesto z dolgoletno rokometno tradicijo in se je po propadu Cimosa klub na novo postavil na noge in zaigral na najvišjem možnem nivoju. Zame igranje v taki sredini predstavlja izredno velik izziv, sploh sedaj po zamenjavi trenerja in prihodu Veselina Vujovića na trenersko mesto. Menim, da lahko vsi – tako posamezno in kot ekipa v tej sezoni napredujemo in dosežemo zastavljene cilje. Sam bom dal vse od sebe, da bomo skupaj s soigralci dosegli zastavljene cilje za to sezono.”

Dobrodošel Janez – in čimveč dobrih tekem!!!

Forza Koper!!!