Nova okrepitev za prihajajočo sezono

Koprčani so pretekli konec tedna zaključili precej burno sezono, ki je prinesla obilo sprememb, mad drugim zamenjavo trenerja ter odhod nekaterih ključnih igralcev. Med drugimi sta klub zapustila tudi oba vratarja članske ekipe – Jure Vran je kariero zaključil po koncu jesenskega dela zaradi zdravstvenih težav, Blaž Vončina pa se je s klubom sporazumno razšel in se odločil svojo rokometno pot nadaljevati drugje. Vodstvo je takoj pristopilo k iskanju novih moči in pretekli teden so zaključili pogovore z Mirzo Haseljićem, 26-letnikom iz Jajca v Bosni in Hercegovini.

Danes je predsednik društva Aljoša Bertok tudi uradno formaliziral zadevo in s podpisom pogodbe za prihajajočo sezono je tako Haseljić prva okrepitev, ki prihaja v Koper.

 

Osebna izkaznica:

Ime: Mirza

Priimek: Haseljić

Datum rojstva: 05.09.1991

Višina: 194 cm

Teža: 92 kg

Kraj rojstva: Jajce, BiH

Igralno mesto: vratar

Dosedanji klubi: RK Jajce, RK Borac Banja Luka, RK Vogošća Poljine Hills

Zakaj si se odločil za prestop v Koper: Za prestop sem se odločil, ker je to klub, ki je v kratkem času dosegel ogromno. Uspehi Kopra odmevajo po celotni bivši SFRJ. Okostje ekipe je sestavljeno iz mladih fantov, ki imajo lepo rokometno prihodnost pred sabo in verajmem, da bomo lahko skupaj dosegli še več. Tukaj je tudi trener, ki je vrhunski in lahko tako meni kot ostalim igralcem preda še veliko znanja. Poleg tega mi je všeč tudi mesto samo – vsaj to kar sem si ga uspel ogledati je čudovito. Mislim, da lahko sam doprinesem veliko k ekipi in bomo tako vsi skupaj naredili še dodaten korak naprej k novim uspehom.