Odhajajo še štirje

Od našega dresa so se po predčasno končanem prvenstvu poslovili še štirje igralci, od katerih se dva poslavljata po več uspešnih letih v našem klubu, dva pa se od nas poslavljata po le eni odigrani sezoni.

Janez Guček je k nam prišel v letu 2017 iz matičnega Hrastnika. Levi zunanji igralec, ki je v ekipi imel največkrat obrambne naloge, je v treh sezonah v Kopru odigral preko 60 tekem ter pustil pečat pri mnogih zmagah v tem obdobju. Prihodnjo sezono bo “Gule” igral v zelo močni Ligi Asobal (Špa), in sicer za moštvo BM Huesca.

Gule, hvala in srečno!

 

Thomas Postogna se je našemu klubu priključil sredi sezone 2017/18 iz sosednjega Trsta. Občasni italijanski reprezentant je v koprskem dresu odigral preko 40 tekem, izkazal pa se je predvsem s svojo energijo in neizmerno željo, kar bomo v društvu zagotovo pogrešali. Thomas se spet seli k sosedom, v Izolo.

Thomas, hvala in srečno!

 

Gašper Dobaj je letos igral za naš klub kot posojen igralec Celja Pivovarne Laško, v našo ekipo pa se je preselil iz vrst Loke. Bivši mladinski reprezentant Slovenije je v letošnjem prvenstvu kar nekajkrat dokazal svojo kvaliteto, naslednje leto pa bo igral za RK Slovenj Gradec 2011.

Dubi, hvala in srečno!

 

Jaka Avsec je še zadnji od igralcev, ki se po končani sezoni poslavljajo od kluba. Jaka se nam je pridružil iz domačega Šmartnega, kariero pa bo nadaljeval v novomeški Krki.

Jaka, hvala in srečno.