PREK SLOVANA ZA NOVI DVE PIKI

Naši rokometaši so v sklopu 10. kroga Lige NLB prišli do nove suverene zmage. V domači Areni Bonifika smo bili od RD LL Grosist Slovan boljši s kar 40:25.

Tekmo smo otvorili z visokim tempom in že po 10 minutah igre, prek zadetka Jake Moljka, prešli v vodstvo s 7:3. Našo igro so krojili hitri protinapadi, ki so bili za goste iz prestolnice nerešljiva uganka. Po prvih 30 minutah smo vodili s kar šestimi zadetki razlike, in sicer z 18:12.

Sredi drugega polčasa smo z dobro igro postavili delni izid 9:2 in tako dokončno odgovorili na vprašanje o zmagovalcu. Ponovno je bila v ospredju izjemna ekipna igra, v kateri je nemogoče izpostaviti posameznika. Tekma se je zaključila z zmago, z rezultatom 40:25.

Nova ekipna zmaga, ki je obenem odlična popotnica za nadaljevanje prvenstva. Naslednji konec tedna je na sporedu 11. krog Lige NLB, v sklopu katerega gostujemo pri MRD Dobova.

 

RD Koper : RD LL Grosist Slovan 40:25 (18:12)

RD Koper: Kete 10, Žagar 6, Moljk 5, Poklar 4, Bekrič 3, Bratkovič 3, Marić 2, Konjevič 2, Breznikar 2, Vujović 2. Zugan 1, Sanabor, Furlan, Stojanović, Jelovčan, Đurica.

 

Uroš Čuk, pomočnik trenerja RD Koper:

“Napad je danes stekel. Mislim, da so fantje ponovno odigrali eno fantstično tekmo. Temu je dodal tudi Marin (Đurica) z obrambami in zaslužena zmaga.”

 

FOTOGALERIJA

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ