Pester vikend mlajših selekcij

Krepko v drugi del sezone so se prevesila tudi tekmovanja mlajših selekcij. Tako ta vikend s tekmami v državnih prvenstvih nadaljujejo praktično vse naše ekipe. Razpored tekem je sledeč:

MLADINCI:

V nedeljo mladinska ekipa gostuje v Ribnici. Tam se bo ob 17. uri v tamkajšnjem športnem centru pomerila proti ekipi RD Riko Ribnica. To bo pravi derbi sredine lestvice državnega prvenstva, saj imata obe ekipi enako število točk, a imajo Ribničani boljšo gol razliko. V prvem delu prvenstva je zmaga pripadala mladincem RD Koper (35:22).

20.krog 1.DRL: 14.4.2024, ob 17.00, ŠRC Ribnica

RK Riko Ribnica – RD Koper

Rezultat mladinci Ribnica – Koper

 

KADETI:

V soboto odhaja na gostovanje v Škofjo Loko kadetska ekipa RD Koper. V 4.krogu finalnega dela tekmovanja se bodo ob 13.45 pomerili proti vrstnikom iz ekipe RD Urbanspace Loka. Škofjeločani imajo trenutno odigrano tekmo več in osvojeno točko manj od naših kadetov.

4.krog Finale 13.-18.mesto: 13.4.2024, ob 13.45, Dvorana Poden

RD Urbanspace Loka – RD Koper

Rezultat kadeti Loka – Koper

 

STAREJŠI DEČKI A:

S tekmovanjem v polfinalni skupini A nadaljuje ekipa SDA. V polfinale državnega prvenstva se je uvrstilo osem najboljših ekip. V naši skupini so, poleg RD Koper, še ekipe RK Trimo Trebnje, RK Gorenje in RD Frankstahl Radovljica. Naša ekipa je v naslednji del tekmovanje prenesla eno točko. Ker se rezultati četrtfinalnih tekem z RK Gorenje Velenje prenesejo v polfinale, nas v tem delu tekmovanja tako čakajo še štiri tekme s preostalima dvema ekipama. V prvem krogu bo ekipa SDA gostovala v Radovljici, kjer bo v soboto ob 14.00 uri igrala tekmo proti domači ekipi.

1.krog Polfinale skupina A: 13.4.24, ob 14.00, SGTŠ Radovljica

RK Frankstahl Radovljica – RD Koper

Rezultat SDA Radovljica – Koper

 

STAREJŠI DEČKI B:

Tudi SDB se je uspelo uvrstiti med osem najboljših ekip državnega prvenstva in tako nadaljujejo s tekmovanjem v polfinalu A. Poleg nas so v naši polfinalni skupini še ekipe RK Sviš Ivančna Gorica, MRK Krka in RK Trimo Trebnje. V prvem krogu se bodo naši fantje pomerili doma proti ekipi RK Sviš Ivančna Gorica, ki je v polfinalno skupino prenesla maksimalno število točk, tako kot tudi RD Koper. Tekma, na katero ste vabljeni tudi gledalci, je na sporedu v nedeljo ob 13.15 uri v Areni Bonifika.

1.krog Polfinale skupina A: 14.4.24, ob 13.15, Arena Bonifika

RD Koper – RK Sviš Ivančna Gorica

Rezultat SDB Koper – I.Gorica

 

MLAJŠI DEČKI A:

S turnirji nadaljujejo tudi fantje ekipe MDA. Tokrat je sporedu turnir v Kopru, kamor prihajajo v goste ŠRD Škofljica in RK Dol TKI Hrastnik. Tekme naše ekipe so po spodnjem razporedu:

13.4.24, ob 10.00, Arena Bonifika: RD Koper – ŠRD Škofljica

13.4.24, ob 11.30, Arena Bonifika: RD Koper – RK Dol TKI Hrastnik

 

MLAJŠI DEČKI C:

V soboto pa bodo svoj turnir v Kopru imeli tudi naši najmlajši, ko k nam prihajajo sosedje iz Izole in ekipa RK Kronos iz logatca. Tekme naše ekipe so po spodnjem razporedu:

13.4.24, ob 13.15, Arena Bonifika: RD Koper – RK Kronos Logatec

13.4.24, ob 14.15, Arena Bonifika: RD Koper – RD Butan Plin Izola

 

Kot je razbrati iz zgornjih razporedov bodo ta vikend aktivne vse naše mlajše selekcije z izjemo Mlajših dečkov B, ki bodo svoj turnir imeli prihodnji vikend v Kopru. Vsem ekipam želimo obilo rokometnih užitkov in veliko športne sreče .

FORZA KOPER!!!