PETKOV BOJ S SLOVANOM

Naše rokometaše, v sklopu 10. kroga Lige NLB, čaka druga zaporedna domača tekma. V petek, ob 18. uri, se bomo pomerili z ljubljanskim RD LL Grosist Slovan.

Po visoki sobotni zmagi proti RK Krško (33:18) nas ponovno čaka domača tekma, v sklopu katere se bomo borili za ponovno vzpostavitev zmagovalnega niza. V petek bomo gostili rokometaše ljubljanskega Slovana, ki v tekmo vstopajo po seriji slabših rezultatov. V predhodnih petih krogih so vpisali le eno zmago (s 27:33 proti RK Jeruzalem Ormož) in se tako, s štirimi točkami, nahajajo na 12. mestu lestvice držvnega prvenstva.

Vsekakor pa tekmo z ekipo iz prestolnice ne bomo podcenjevali. V sklopu lanske sezone smo se s tokratnimi nasprotniki pomerili v dveh vznemirljivih tekmah, kjer je vselej zmagala domača ekipa. V sklopu prvega kroga lanske sezone smo v Ljubljani priznali poraz s 25:23; 12. februarja letos pa smo v Areni Bonifika slavili z 32:29. Vsekakor pa si prizadevamo, da se niz zmag domače ekipe nadaljuje tudi ta petek. Lepo vabljeni na rokometni večer v Areno Bonifika.

 

Benjamin Bekrič, igralec RD Koper:

“Po zmagi nad RK Krško nas čaka še ena težka tekma s Slovanom. Mislim, da gre za zelo neugodno ekipo. Mi se bomo v tem tednu pripravili na najboljši možni način in gremo v petek po dve piki.”

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ