PETKOV “DEJA-VU” ZA VSTOP V SAM VRHUNEC LIGE NLB

Po dveh tednih je znova na sporedu srečanje z MRD Dobova, vendar tokrat v gosteh. V sklopu 25. kroga Lige NLB, se bomo jutri, ob 19. uri, borili za ključni dve točki v boju za najvišja mesta.

Rokometna sezona se bliža koncu, kar pomeni, da je vsaka tekma ključnega pomena. V jutrišnje srečanje vstopamo po hladnem porazu proti ekipi RK Gorenje Velenje (29:31) v Areni Bonifika, kjer nismo poznali poraza vse od septembra lanskega leta. V omenjeni tekmi smo, ne glede na končni rezultat, pokazali borbenost in strast, ki sta pomembni determinanti za poslednje dve tekme sezone.

Naši tokratni gostitelji so po porazu v Areni Bonifika (28:26), na začetku meseca, uspeli v prejšnjem krogu premagati ekipo RD Urbanscape Loka (24:23) in tako prekiniti štiri tekme dolg niz porazov. Ne glede na statistiko bomo priča izjemno pomembni in zanimivi tekmi, kjer se bodo naši rokometaši borili za vsako žogo.

 

Rok Jelovčan, vratar RD Koper:

“Spet Dobova v petek. Igrali smo dva tedna nazaj. Vemo kakšna ekipa je. Imeli smo določene težave, ki jih bomo v tem tednu probali še odpraviti. Se pripravit dobro na tekmo in gremo po dve piki.”

 

Lestvico Lige NLB lahko zasledite TUKAJ.

 

Foto: Tomaž Primožič/ FPA