PETKOV JURIŠ NAPROTI CELJSKIM VITEZOM

Mesec september zaključujemo z infarktnim obračunom, v sklopu katerega bomo v petek, 24. septembra, gostovali pri RK Celje Pivovarna Laško. Srečanje 3. kroga Lige NLB bo na sporedu ob 20.00.

Pred nami je poslednje srečanje v mesecu septembru in obenem eno izmed najtežjih možnih gostovanj državnega prvenstva. Celjani trenutno zasedajo prvo mesto (po gol razliki), saj so v prvih dveh obračunih v sklopu letošnje sezone vselej zmagali. V prvem krogu so z 32:25 premagali RK Maribor Branik; v drugem krogu pa RD Herz Šmartno z 39:27. Mi pa smo na drugi strani trenutno še brez zmage, vendar verjamemo v možnost, da se bo slednje v petek spremenilo.

V pretekli sezoni Lige NLB smo se z ekipo iz Celja pomerili dvakrat, kjer je v obeh primerih zmagala domača ekipa. Nazadnje smo se udarili 18. aprila, ko smo po infarktni končnici prišli do spektakularne zmage v Areni Bonifika.

Fantje so pripravljeni, da bodo pustili srce na igrišču in se obenem borili do zadnjega sodnikovega žvižga.

Bor Breznikar, igralec RD Koper:

»V petek se odpravljamo na težko gostovanje v Celje. Po prvih dveh tekmah in dveh porazih smo videli, da odigrati en polčas ni dovolj – tako, da bomo morali v Celju odigrati vseh 60 minut na nivoju. Vem, da če bomo šli v Celje sproščeni, se držali načrtov, odigrali tako kot znamo, smo lahko dostojen nasprotnik in v Koper prinesemo kakšno točko.«

Lestvico Lige NLB zasledite TUKAJ.

 

#ZmagujemoSkupaj