PO INFARKTNI KONČNICI OSTALI BREZ TOČK(-E)

Po infarktni končnici v Areni Bonifika smo morali priznati poraz. V sklopu 6. kroga Lige NLB je bila ekipa Trima Trebnja boljša z rezultatom 26:30.

Začetek srečanja je zaznamovala izredna predstava Tineta Poklarja, ki je za nas dosegel prve tri zadetke. Gostje so z dobro predstavo večji del drugega polčasa preživeli z visokim vodstvom. V zaključku prvega dela tekme smo nato stopili na plin in zaostanek znižali na 3. Rezultat ob polčasu je bil 14:17.

Drugi del tekme so boljše otvorili gostje, ki so po sedmih minutah igre uspeli vodstvo ponovno povišati na sedem. V nadaljevanju srečanja smo bili predvsem priča izjemni predstavi našega vratarja Luke Logarja, ki nas je s svojimi obrambami ohranjal vselej v igri. V zadnjo četrtino srečanja pa smo krenili nepopustljivo in z mislimi usmerjenimi le proti enem cilju – preobratu. Z zadetkom Tomislava Špruka v 47. minuti smo se približali na le en gol zaostanka in tako smo vstopili v infarkten zaključek tekme. Naelektrenost Arene Bonifika je bila na višku – še posebej po raznolikih kočljivih sodniških odločitvah, ki so dodelile prednost gostom iz Trebnja. Slednji so dovolj kakovostni, da so te izkoristili in tako, z rezultatom 26:30,  vzeli obe piki.

RD Koper : RK Trimo Trebnje 26:30 (14:17)

RD Koper: Smolnik 6, Makuc 5, Špruk 4, Poklar 3, Breznikar 3, Kete 2, Vujović 2, Moljk 1, Logar, Jelovčan, Pavlović, Furlan, Morato, Muminović, Žagar, Sanabor, Konjevič.

Uroš Rapotec, trener RD Koper:

»Na koncu sem razočaran. Samo zato, ker, kar se tiče rokometa, smo prikazali eno res lepo predstavo. Žal mi je edino, da nekdo vedno to lepo igro spremeni. Moji fantje se borijo, trenirajo dva krat na dan in pustijo srce na igrišču. Morem priznat, da sem na to ponosen in vesel in vem, da bodo tako tudi naprej delali. Kar se tiče tekme pa čestitam Trimu za zmago. Mi gremo naprej. Čaka nas nova tekma in spet se bomo pripravili in upam na najboljše.«

 

FOTOGALERIJA

STATISTIKA

LESTVICA

 

#ZmagujemoSkupaj