PO TRETJO ZAPOREDNO ZMAGO OB PRIDIHU DOBRODELNOSTI

Naše rokometaše v soboto, ob 18. uri, čaka še zadnja tekma koledarskega leta 2021. V sklopu tekme z dobrodelnim pridihom bomo gostili RK Jeruzalem Ormož in obenem lovili tretjo zaporedno zmago.

Na sobotni tekmi bomo, v sodelovanju z Radiem Capris in KZ Agraria Koper, zbirali nepokvarljive dobrote in ostala sredstva za dobrodelno akcijo Hladilnik toplega srca. Zato na tekmo vabimo vse navijače, prijatelje in podpornike obalnega športa, da sodelujejo v dobrodelni akciji in si obenem ogledajo borbo za tretjo zaporedno zmago.

Pred nami je moštvo RK Jeruzalem Ormož, ki v tekmo vstopa po domači zmagi nad novincem RD Herz Šmartno(31:28) in izenačenem izidu v sklopu gostovanja pri RK Maribor Branik (30:30). Na prelomu med novembrom in decembrom pa so se pomerili v evropskem pokalu, kjer so morali priznati dvojni poraz proti švicarski ekipi Suhr Aarau. Mi pa na drugi strani v tekmo vstopamo po dveh zaporednih zmagah in štirih zmagah v zadnjih petih obračunih.

S tokratnimi nasprotniki smo se v sklopu lanske sezone pomerili dvakrat in v obeh primerih je zmagala domača ekipa. V tretjem krogu smo morali priznati tesen poraz z 31:28; 13. februarja pa smo v domači Areni Bonifika rutinsko slavili s 35:28. Verjamemo in upamo, da se bo trend domačih zmag nadaljeval tudi v soboto.

Vabljeni na atraktivno ter borbeno tekmo z dobrodelnim pridihom.

 

Tine Poklar, igralec RD Koper:
»Čaka nas še zadnja tekma v letošnjem letu. Tekma proti Ormožu bo bila zelo težka, ampak jaz upam, da bomo mi nadaljevali ta zmagoviti niz. Zato prosim tudi vse navijače, da se tekme udeležijo; nas podprejo v čim večjem številu in da lepo zaključimo to leto.«

 

#ZmagujemoSkupaj