Po veliki borbi minimalen poraz

Odigrali smo tekmo 21.kroga rednega dela Lige NLB. Gostili smo ekipo trebanjskega Trima. Zaradi širjenja novega virusa je bila tekma, po navodilih Ministrstva za zdravje in NIJZ, odigrana za zaprtimi vrati. Kljub veliki borbi se nam na koncu ni izšlo po pričakovanjih ter smo morali priznati minimalen poraz, 27 : 28. Naslednja tekma, zadnja rednega dela, nas čaka prihodnjo soboto, ko se bomo odpravili na gostovanje v Izolo.

Tekmo smo dobro odprli in v uvodnih minutah tudi hitro povedli. Obramba je delovala, v vratih je bil razpoložen domači vratar, v napadu smo uspešno zaključevali izdelane akcije. Nato pa je Trimo prevzel vajeti v svoje roke. Napravili smo nekaj nepotrebnih tehničnih napak in Trebanjci so tekmo obrnili v svojo korist. Sicer izenačena igra prvega polčasa se je končala z minimalnim vodstvom gostujoče ekipe, 12 : 13.

V drugi polčas smo stopili nekoliko medlo. Začela se je serija zgrešenih strelov, kar je gostom pripomoglo, da so se oddaljili na štiri zadetke prednosti, 39.minuta, 15 : 19. Ampak se nismo predali. Po minuti odmora smo zbistrili glave ter ujeli ritem gostov. Po razburljivi končnici, kjer je šlo gol za gol, nam je na koncu zmanjkalo le malo. Gostje so domov odnesli obe točki, 27 : 28.

S petimi zadetki je bil najboljši strelec domače ekipe Jaka Avsec, po štiri so prispevali Grega Krečič, Rok Marić in Tilen Sokolič. Pri gostih je bil najbolj natančen Gal Cirar s šestimi zadetki.

Redni del Lige NLB bomo strnili prihodnji vikend, ko se odpravljamo na gostovanje v Izolo.

ZapisnikKoperTrimo