Podprite naše fante in naš klub – zagotovite si letni abonma za sezono 2020/21

Ker je vaša podpora v teh časih še toliko bolj potrebna ter cenjena, vabimo vse, da z nakupom letnega abonmaja podprete naše fante ter naše društvo.

Začetek sezone 2020/21 ter prve uradne tekme se nezadržno približujejo, zato vam z veseljem sporočamo, da je od danes naprej mogoč nakup letnih abonmajev za ogled vseh domačih članskih tekem v letošnjem letu.

 

 

Cena letnega abonmaja je 60 (darilo klubska maska), imetniki lanskih abonmajev pa lahko kupite letošnjega za 50€. Cena paketa Zlati član je 120 (darilo klubska maska in navijaški šal).

 

 

Prodaja abonmajev bo potekala vsak torek in četrtek med 15.30h in 17.30h v klubskih prostorih v Areni Bonifika oz. nas lahko glede nakupa kontaktirate na tel. št. +386 70 724 524 ali na e-mail naslov office@rd-koper.si.

Zaradi trenutne situacije bo obisk tekem pogojevan z vladnimi ukrepi na področju športa, delamo pa v klubu vse, da bo gledanje rokometnih dvobojev v dvorani dovoljeno ter varno. V primeru, da bo več kot polovica tekem zaprtega tipa (brez gledalcev), boste abonma lahko prenesli v naslednjo sezono oz. boste, če se za to odločite, upravičeni do vrnitve sorazmernega dela plačila.

V teh negotovih časih se še toliko bolj držimo našega slogana #zmagujemoskupaj – nakup letnega abonmaja predstavlja posebno podporo našim fantom, ki se bodo za to z dobrimi igrami oddolžili na igrišču.

Več informacij dobite na strani Vstopnice in abonmaji.