PONOVNO SREČANJE V DVORANI KRIM

Pred našimi rokometaši je novo gostovanje in odlična priložnost za novi dve točki. V soboto bomo, ob 19. uri, gostovali v prestolnici pri MRK Ljubljana.

Vstopili smo v meteorološko spomlad in pred nami je že 17. krog Lige NLB. V preteklem krogu smo ob izjemnem vzdušju v Areni Bonifika prikazili dobro igro in neusmiljeno borbo proti rokometašem s Celja. Kljub temu pa smo morali v zaključku srečanja priznati tesen poraz s 27:29. 

Ljubljanska ekipa pa je v preteklem krogu remizirala z rokometaši iz RD Herz Šmartno (27:27). Na omenjeni tekmi pa so vpisali obenem prvo točko po 24. septembru, ko so doma premagali prav rokometaše Šmartnega z 32:28. MRK Ljubljana se tako nahaja na predzadnjem, 13. mestu, lestvice Lige NLB – 10 točk za nami, ki trenutno zasedamo 6. mesto.

Fantje se že cel teden pripravljajo in trdno trenirajo naproti sobotni tekmi, ki ima obenem poseben priokus. Namreč naš trener, Bojan Čotar, je pred natanko dvema mesecema k nam prestopil prav iz MRK Ljubljana.

 

Tine Poklar, igralec RD Koper:

“V soboto nas čaka ena zelo težka in pomembna tekma. Igramo proti Ljubljani, ki ima zelo dobro in mlado ekipo, ki se bori. Mi upamo, da se bodo te dobre igre prenesle tudi na soboto in da bomo sedaj končno dobili te dve točki, ki jih potrebujemo za uspešno nadaljevanje sezone.”

 

#ZMAGUJEMOSKUPAJ