Poraz v Ribnici

V 3. krogu Lige NLB smo gostovali pri enemu od letošnjih favoritov za končna najvišja mesta, RD Riko Ribnica, ter izgubili z rezultatom 23 : 28.

Gostovanja na vedno neugodnem ribniškem parketu so vselej zahtevna, kot taka pa se je pokazala tudi zadnja sobotna tekma. Že začetek srečanja je nakazal, da bomo imeli zelo težko delo, saj smo se z veliko zgrešenimi streli, tehničnimi napakami in posledično lahkimi nasprotnikovimi goli znašli v zaostanku petih golov (2:7, 12. min). V nadaljevanju prvega dela smo se sicer bolj zbrali ter z borbeno igro skoraj uspeli izničiti zaostanek ter polčas končali z rezultatom 13:15.

Žal smo drugi del ponovno zelo slabo odprli ter si takoj nabrali ponoven zaostanek petih zadetkov (14:19, 38. min), ki ga do konca tekme nismo uspeli več preobrnit. Domača ekipa je srečanje pripeljala varno ter uspešno do konca, končni rezultat pa je bil 23:28.

 

RD Koper:

Jelovčan, Morato, Đurica; Beganovič, Bekrič 1, Bratkovič 6(4), Breznikar 1, Groff, Kete 3, Konjevič, Makuc 1, Moljk, Muminovič 2, Poklar 3, Sanabor, Zugan 6;

 

Naslednji vikend nas ponovno čaka domača tekma v Areni Bonifika, in sicer se bomo v soboto, 30.9., ob 19h, pomerili z letos zelo okrepljenim RD LL Grosist Slovan. Še vedno si je mogoče zagotoviti tudi letne abonmaje ter na tak način podpreti našo mlado ekipo.

Forza Koper!