POVZETEK – PRIPRAVLJALNI TURNIR DOBOJ

Mednarodni rokometni TV turnir prvakov Doboj 2021 je za nami. Med 17. in 21. avgustom smo bili del omenjenega turnirja, v katerem so sodelovale številne ugledne rokometne ekipe.

Po uvodnem dnevu (o katerem lahko več preberete TUKAJ) smo imeli prost dan, ki smo ga izkoristili za trening v SC Radolinka in za proste aktivnosti po mestnem jedru. V sklopu tretjega dne pa nas je čakal obračun z domačim MRK Sloga, ki smo ga dobili z rezultatom 25:24. V petek in soboto pa smo se pomerili z ostalima predstavnikoma Bosne in Hercegovine – RK Izvidjač (27:23) in RK Borac (28:24).

Za nami je izjemna in lepa izkušnja, ki nam je prišla izredno prav pred začetkom tekmovalne sezone. Končno 8. mesto je bilo žal odraz našega trenutnega zdravstvenega kartona, pa vendar je bila to, na drugi strani, edinstvena priložnost za naše fante, ki so se letos priključili iz mladinske ekipe, saj so vsi na turnirju dobili veliko igralnih minut. Vsekakor je turnir prinesel veliko pozitivnih stvari na katerih lahko gradimo nadaljno delo.

Sedaj pa je na sporedu vrnitev v Koper in nadaljevanje priprav na začetek državnega prvenstva!

Fotoutrinke s poslednjih dveh srečanj lahko zasledite TUKAJ.

#ZmagujemoSkupaj