Pred nami je pester vikend mlajših selekcij

Po zasluženih zimskih počitnicah nadaljujejo ta vikend s tekmovanji naše mlajše selekcije. Poglejmo razpored:

MLADINCI:

V nedeljo jih ob 17.15 uri čaka gostovanje na Kodeljevem, kjer se bodo pomerili z mladinci LL Grosist Slovana. Mi smo trenutno na osmem mestu 1. DRL z osvojenimi 13 točkami, Slovan pa je dve mesti pred nami in ima štiri točke več od naše ekipe. Ekipi se med seboj zelo dobro poznata, saj v slovanovi ekipi igra kar sedem fantov, ki so svoje prve rokometne korake naredili v Logatcu.

17.krog 1.DRL: 10.3.2024, ob 17.15, Dvorana Kodeljevo

RD LL Grosist Slovan – RD Koper

Spremljanje rezultata mladinci Slovan – Koper

KADETI:

Kadeti igrajo v soboto ob 18.15 uri prvo tekmo finalnega dela državnega prvenstva. Tekma s kadetsko ekip Jeruzalem Ormoža bo v prenovljeni dvorani na Škofijah. V zadnji del tekmovanja so naši fantje prenesli 4 točke in tako pričenjajo zaključne tekme iz prvega mesta. Ormožani so v ta del tekmovanja prenesli dve točki. Ker je tekma na Škofijah, ste gledalci vljudno vabljeni, da ekipo z navijanjem podprete v živo.

1.krog Finale 13.-18.mesto: 9.3.2024. ob 18.15, Dvorana Burja Škofije   

RD Koper – RK Jeruzalem Ormož

Spremljanje rezultata kadeti Koper – Ormož

STAREJŠI DEČKI A:

SDA nadaljujejo s tekmami v svoji četrfinalni skupini. Tako se bodo v nedeljo ob 17.30 pomerili z Ribnico v gosteh. V tekmi prvega kroga smo ekipo Ribnice doma premagali za 3 gole, zato pričakujemo zanimivo tekmo, v kateri si bodo fantje nabirali prepotrebnih izkušenj. Na trenutni lestvici je naša ekipa na prvem mestu z dvema zmagama in enim neodločenim izidom.

4.krog Četrtfinale skupina B: 10.3.24, ob 17.30, ŠRC Ribnica

RD Riko Ribnica – RD Koper

Spremljanje rezultata SDA Ribnica – Koper

STAREJŠI DEČKI B:

Že v petek nadaljujejo s tekmovanjem v četrtfinalni skupini A tudi fantje iz ekipe SDB. Na Škofijah bodo ob 18.30 uri odigrali tekmo 4.kroga proti ekipi LL Grosist Slovan. Ker gre za povratne tekme, smo se z ekipo Slovana že srečali in sicer smo v prvem krogu na Kodeljevem zmagali. Ekipa SDB je trenutno vodilna v svoji četrtfinalni skupini s 100% izkupičkom. Vabljeni, da ekipo podprete tudi v živo.

4.krog Četrtfinale skupina A: 8.3.24, ob 18.30, Dvorana Burja Škofije   

RD Koper – RD LL Grosist Slovan

Spremljanje rezultata SDB Koper – Slovan

MLAJŠI DEČKI:

S turnirji pa nadaljujejo tudi naši najmlajši. Tokrat se bodo turnirjev po spodnjem razporedu udeležili Mlajši dečki A in Mlajši dečki C. Mlajši dečki B pričnejo s tekmami prihodnji vikend.

MDA, 10.3.24, OŠ Stična

Ob 10.50 RD Koper – RK Celje Pivovarna Laško

Ob 11.40 RD Koper – RK SVIŠ Ivančna Gorica

MDC, 10.3.24, OŠ Stična

Ob 9.30 RD Koper – RK Jadran Hrpelje-Kozina

Ob 10.15 RD Koper – RK Mitol Sežana

 

Vsem ekipam želimo obilo športne sreče.

 

FORZA KOPER!!!