Predstavitev mlajših kategorij: mlajši dečki B

Ekipo mlajših dečkov B, katere trener je Lenart Cencič, sestavljajo mladi rokometaši letnika 2007. Med njimi so: Vid Furlan, Luka Erjavec, Rok Grujčič, Aljaž Kukec, Gregor Žigante, Gabrijel Dušič, Miha Pečar, Saša Fabris, Sasha Vuk Potier, Maks Kolenc, Andrej Mirkovič, Patrik Žibret, Tobias-Sebastian Kloosterwaard, Eldar Ibričič, Amel Hamzagič, Maks Brlek, Lan Legovič, Rene Kostanjšek, Dejan Krizmanič, Žak Pervanja, Noel Vulič, Rei Vulič, Martin Uljančič in Martin Pirjevec.

V prvem delu sezone so odigrali osem tekem, v januarju jih čakata še dve, in sicer proti ekipi Sežane in Kronosa. Zabeležili so osem zmag in imajo šestnajst točk. Pred drugiouvrščenim Kronosom imajo štiri točke prednosti.

V januarju jih čakata še dve tekmi rednega dela, nato pa sledi krajši premor. V mesecu marcu pa bodo odigrali izločilne boje prvenstva.

Omenimo pa naj še, da se na prvem mestu strelcev prvenstva nahaja naš Vid Furlan, ki je do sedaj zadel 55-krat, na četrtem mestu pa mu sledi Luka Erjavec s 45. zadetki.

 

RD KOPER RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE-KOZINA 30 : 6
RD KOPER MOŠKI ROKOMETNI KLUB NOVA GORICA 24 : 6
RD BUTAN PLIN IZOLA RD KOPER 13 : 20
RD KOPER RK MITOL SEŽANA 41 : 10
RK KRONOS RD KOPER 4 : 28
RD ŠKERJANC JADRAN HRPELJE-KOZINA RD KOPER 13 : 29
MOŠKI ROKOMETNI KLUB NOVA GORICA RD KOPER 10 : 20
RD KOPER RD BUTAN PLIN IZOLA 20 : 14
RK MITOL SEŽANA RD KOPER neodigrano
RD KOPER RK KRONOS neodigrano